DECLARATIE

Subsemnatul(a) ____________________________________________ domiciliat in _______________________

________________________________________________nascut la data _______________________________

telefon __________________

sunt de acord ca fiul/fiica mea  _____________________________________________________________

nascut(a) la data ___________________ sa participe la lectiile de echitatie si activitatiile ecvestre organizate de Centrul de Agrement Ecvestru loc. Selimbar, judetul Sibiu.

Am luat la cunostiinta faptul ca lectiile de echitatie si activitatile ecvestre, precum si interactiunea cu caii prezinta riscuri de accidentare cauzate de faptul ca animalele, oricat de blande si docile, pot avea reactii imprevizibile cauzate de stimuli sau evenimente care nu pot fi controlate sau prevazute in totalitate de personalul Centrului de Agrement Ecvestru si pentru care Centrul de Agrement Ecvestru sau personalul acestuia nu pot fi facuti raspunzatori.

Centrul de Agrement Ecvestru pune la dispozitia clientilor:

•    Cai blanzi si docili, special antrenati pentru instruirea incepatorilor.

•    Harnasamente si echipamente sigure si de calitate.

•    Manej exterior/interior special pentru echitatie.

•    Personal calificat si cu experienta in echitatie.

Pentru diminuarea riscurilor in incinta Centrului de Agrement Ecvestru vor fi respectate urmatoarele reguli:

1.    Copilul va veni cu insotitor adult (parinte/invatator/profesor/alt membru al familiei) si va fi supravegheat in permanenta de insotitorul adult.
2.    Orice interactiune cu caii se va face sub supravegherea personalului specializat al Centrului (instructor sau monitor de echitatie).
3.    Insotitorul adult si copilul vor respecta intocmai indicatiile personalului specializat al centrului (instructor sau monitor de echitatie).
4.    Copilul va purta casca de protectie (toca) oferita de Centru pe toata durata lectiei de echitatie (atat timp cat va fi calare pe cal). In functie de specificul lectiei, poate fi obligatorie vesta de protectie, de asemenea oferita de Centru.
5.    Pentru lectiile de echitatie/plimbari calare, copilul va purta pantaloni lungi, sosete lungi pana sub genunchi si incaltaminte inchisa (incaltaminte sport/ghete/cizme). Sunt recomandate echipamentele speciale de echitatie (pantaloni si incaltaminte de echitatie).

6.    Personalul centrului poate intrerupe sau anula o lectie de echitatie/plimbare daca nu sunt respectate de catre copil si/sau insotitorul adult regulile de mai sus. Siguranta clientilor si a cailor nostri este prioritara.


Semnatura: _____________________________________        Data: __________________