Termeni si conditii

Prezentul document defineste conditiile de utilizare a website-ului clubecvestru.ro de catre orice persoana care il acceseaza, vizitator sau client.

Prin accesarea si utilizarea acestui website sunteti de acord cu prezentele conditii. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, va recomandam sa parasiti acest website.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Acest website va pune la dispozitie informatii cu privire la practicarea echitatiei in scop informativ general. De asemenea, aveti posibilitatea de a programa sedinte de echitatie in scop recreativ. Desi depunem eforturi sustinute pentru a publica informatii exacte, nu putem garanta acuratetea acestora. Va invitam sa ne sesizati orice eventuale neconcordante prin transmiterea unui e-mail la contact@clubecvestru.ro

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI
SC Centru de Agrement Ecvestru SRL (denumita în continuare Club Ecvestru), detine drepturi complete si depline asupra continutului si aplicatiilor acestui website si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea Club Ecvestru, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura website-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al clubecvestru.ro este protejat de legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea acestora sunt detinute de Club Ecvestru. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului website-ului în orice scop fara acordul prealabil scris din partea Club Ecvestru.

Informatiile prezente pe clubecvestru.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii clubecvestru.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul clubecvestru.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara acordul prealabil si explicit al reprezentantilor clubecvestru.ro.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea activitatilor si serviciilor Club Ecvestru.

Club Ecvestru nu isi asuma raspunderea cu privire la modalitatea in care utilizati acest website si nu poate fi tinut responsabil pentru eventuale prejudicii, directe sau indirecte, pe care le-ati putea suferi prin utilizarea sau utilizarea necorespunzătoare a informațiilor prezentate.

Club Ecvestru nu isi asuma raspunderea cu privire la nefuncționalitatea website-ului sau la imposibilitatea de accesare a acestuia.


Clubecvestru.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu isi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclude in mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

SERVICII SI MODALITATE DE PLATA

Informatiile prezentate in website cu privire la serviciile clubecvestru.ro, preturile acestora, alte informatii, campanii si promotii de marketing, sunt prezentate cu titlu informativ. Club Ecvestru isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara notificare prealabila preturile sau continutul serviciilor. Aceste modificari nu vor avea efect asupra unor servicii deja contractate, cu exceptia cazurilor in care a fost vorba de afisarea gresita a preturilor sau continutului datorita unor erori de sistem sau unor erori umane evidente. In astfel de cazuri clientul va fi notificat telefonic sau prin e-mail si are dreptul de a solicita restituirea integrala a sumei achitate.

Plata serviciilor contractate se va face online, prin card bancar sau in numerar inainte de sedinta de echitatie programata.

CONDITII SPECIALE

Avand in vedere caracteristicile speciale ale echitatiei, Club Ecvestru isi rezerva dreptul de a refuza persoanele care nu se incadreaza in limitele de varsta si/sau greutate necesare pentru practicarea acestui sport in conditii de siguranta. De asemenea, pot fi refuzate persoane cu o conditie fizica necorespunzatoare sau care sufera de patologii ce le pot pune in pericol integritatea fizica sau chiar viata.

Club Ecvestru isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor cu un comportament necorespunzator sau agresiv fata de personalul sau caii clubului sau fata de alte persoane prezente in incinta.

Clientii au obligatia de a se prezenta la sedintele programate in echipament corespunzator activitatii de echitatie, obligatoriu cu pantaloni lungi si pantofi sport. In absenta unui astfel de echipament minimal, personalul autorizat al Club Ecvestru are dreptul de a anula sedinta fara drept de rambursare a contravalorii.

Doar personalul autorizat al Club Ecvestru are dreptul de a decide cu privire la echipamentul necesar si la calul alocat cursantului.

Programarea unei sedinte de echitatie este obligatorie iar anularea acesteia poate fi facuta cu cel putin 24 de ore inainte de a incepe. In caz contrar, sedinta se considera efectuata si clientul nu are drept de rambursare a contravalorii acesteia.

Orice intarziere din partea clientului intra in perioada de timp alocata sedintei. Daca intarzierea depaseste jumatate din intervalul alocat sedintei, aceasta este anulata, fara drept de rambursare a contravalorii.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prin crearea unui cont in acest website si comanda unor servicii oferite de Club Ecvestru veti furniza date cu caracter personal ale dumneavoastra dar si ale membrilor familiei sau ale unor prieteni impreuna cu care formati un grup. Aceste date vor fi prelucrate de Club Ecvestru conform legislatiei in vigoare si politicilor si procedurilor interne cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Va invitam sa consultati AICI nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

LEGATURA CU ALTE WEBSITE-URI
Prezentul website poate contine legaturi sau trimiteri catre alte website-uri considerate de Club Ecvestru utile în legatura cu continutul pe care-l are. Aceste website-uri nu se afla sub controlul sau îndrumarea Club Ecvestru si se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelora. Club Ecvestru nu poate garanta sau controla exactitatea informatiilor prezente pe website-urile unor terti.

DISPOZITII FINALE

Orice conflict intre Club Ecvestru si o persoana fizica sau juridica va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, se va apela la instantele judecatoresti competente conform legii.

Clubecvestru.ro este proprietatea SC Centru de Agrement Ecvestru SRL, cu sediul în Șelimbăr, jud. Sibiu, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J32/858/2009, având CUI RO 26128624.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea website-ului va invitam sa ne scrieti la contact@clubecvestru.ro.