Restaurant Ecvestria Sibiu

Zona Sibiului este foarte primitoare, dar, un restaurant cu ambient aparte si un meniu atent ales, poate face diferenta dintre un loc primitor intr-unul unde va veti simti „ca acasa”.

Amplasat in apropierea clubului nostru de echitatie, va veti putea bucura si de spectacolul oferit de caii nostri in timpul antrenamentelor. De asemenea, dupa masa, puteti face o scurta plimbare in natura cu unul dintre caii nostri.

ecvestru-header5.jpg
ecvestru-header1.jpg
ecvestru-header5.jpg
ecvestru-header1.jpg

Evenimente de neuitat

Când discuția ajunge la evenimentele importante, putem afirma cu mâna pe inimă că exista evenimente clasice si exista evenimente ce raman in constiinta invitatilor si a organizatorilor pentru totdeauna.

La Club Ecvestru Transilvania ne straduim sa oferim experiente unice, croite pe dorintele clientilor nostri si avem cateva argumente imbatabile: suntem amplasati in mijlocul naturii, dar la cateva minute de Sibiu, cu o vedere impresionanta spre munti, iar cei mai multi clienti ce isi sarbatoresc zilele de nastere, botezul sau nuntile aleg sa se plimbe in acest paradis natural cu trasura pe care o punem la dispozitie.

 

Cazare Ecvestria 

Daca esti in cautarea unui loc de cazare in apropierea Sibiului, pensiunea Ecvestria va sta la dispozitie cu spații de cazare, ce constau în camere special amenajate, astfel incat dv. sa beneficiati de un plus de confort. 

 

ecvestru-header5.jpg
clubecvestru31.jpg