Cum a aparut Club Ecvestru?

Echipa noastra de echitatie a luat nastere in anul 2014, ca o concretizare a tuturor eforturilor depuse de un tanar calaret si antreprenor din orasul Sibiu. Paul Avrigean, calaretul ambitios descris anterior, a avut dorinta apriga de a-si deschide propriul club de echitatie.

Nu doar ca i-a iesit, dar Club Ecvestru functioneaza la standarde europene si, ca un bonus pentru sacrificiile depuse, este intemeiat chiar in orasul natal al acestuia.

Suntem aici de aproape zece ani pentru ca dorim sa oferim oricarui om ceea ce noi stim deja foarte bine, anume ca relatia dintre un om și un cal este ceva special, lucru pe care poate il stii deja, ori cu siguranta te-ai gandit sa il experimentezi.

clubecvestru133.jpg
clubecvestru132.jpg
clubecvestru149.jpg
clubecvestru157.jpg

Echitatie in mijlocul naturii

Este adevarat, paradisul inseamna pentru fiecare ceva diferit. Insă, uneori, cand rasuflam usurati pentru ca am terminat o zi sau o saptamana de munca, paradisul inseamna pentru aproape toti romanii natura.

Zona in care ne situam este la doar 6 km de unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, Sibiul, si este inconjurata de verdele padurilor sibiene, dealuri imbietoare si lacuri unde se poate pescui in tihna si liniste.

Caii nostrii sunt tratati exemplar incepand de la boxele in care stau pana la alimentatia corecta si confortul de zi cu zi. Va stam la dispozitie cu 2 terenuri exterioare aferente clubului care se intind pe o suprafata de 8000mp (gazon) respectiv 3600mp (nisip). Pentru cei care doresc sa vizioneze antrenamentele am amenajat un spatiu de spectatori ce este realizat pe o suprafata de 150 mp situat la etajul 1 al cladirii.