Despre noi

#

Bine aţi venit la cel mai modern
Club de Echitaţie din Sibiu!

#

La numai 6 km de Sibiu înspre Valcea-Brasov, în anul 2014 am deschis porțile unui centru ecvestru pentru toți iubitorii de cai.

Clubul dispune de un grajd întins pe o suprafață de 726 mp, amenajat cu 41 de boxe cu dotări moderne, 2 spații de spălat caii interioare și 2 spații de spălat exterioare prevăzute cu apă caldă, dar și un uscator.

Manejul acoperit se întinde pe o suprafață de 25x60mp și a fost realizat cu suport din cauciuc cu inserție de nisip și textil. Manejul poate fi utilizat pentru antrenamentele călăreților pe timpul zilei cât și pe timpul serii, acesta fiind prevăzut cu instalație de iluminat pentru nocturnă.

Cele 2 terenuri exterioare aferente clubului, se întind pe o suprafață de 8000mp (gazon) respectiv 3600mp (nisip).

Spațiul de spectatori este realizat pe o suprafață de 150 mp situat la etajul 1 al clădirii. De aici se permite urmărirea directă atât a antrenamentelor care se desfășoară în manej, dar și pentru a admira antrenamentele executate pe terenurile exterioare sau pentru delectarea privirii cu caii aflați la păscut în padocurile exterioare care deservesc complexul.

Parterul de 150 mp este dotat cu o șelărie, vestiare pentru călăreți și grupuri sanitare.
Centrul Ecvestru dispune de un fânar propriu cu o capacitate de 150t de furaj uscat, 3 silozuri pentru cereale cu o capacitate de 36t și o hală depozit pentru utilaje.

#

Club Ecvestru în cifre

#

Zâmbete

#

Ani

#

Ore călăre

#

Instructori